Over CrossFit Gold Pact Rotterdam

Wij zijn een gedreven, inclusieve en trotse community en wij helpen jou om een sterkere versie te bouwen van jezelf. Ons team staat klaar om je op een leuke manier actief te laten zijn en een veilige ervaring te creëren voor atleten van ieder niveau.

DrivenCreated with Sketch.

Gedreven

Wij zijn gedreven om iedere dag te leren en continue te werken aan een betere versie van onszelf. We verleggen onze grenzen en hebben plezier.

InclusiveCreated with Sketch.

Inclusief

Wij zijn inclusief. Iedereen is welkom in onze community, ongeacht hoe fit je bent, hoe oud je bent, waar je vandaan komt, welke geslacht je hebt of hoe je geaard bent.

ProudCreated with Sketch.

Trots

Wij zijn trots op wat we bereiken, wie we zijn en met wie we samen een community vormen.

Ben jij de volgende aanwinst voor ons team?

Ben jij een ervaren CrossFit coach en op zoek naar een nieuwe uitdaging? CrossFit Gold Pact zoekt een part-time coach die er energie uit haalt om leden te helpen met behalen van hun sportdoelen.

noun_workout_2959988Created with Sketch.

Moderne en kwalitatieve CrossFit sportschool

Onze materialen zijn gloednieuw en er is in onze grote hal voldoende ruimte om lekker los te gaan. 

Cafe reCOFFEEry​

In ons cafe serveren we voor of na de workout gezonde drankjes, snacks en heerlijke koffie. Je kunt er ook ontspannen met je mede-atleten zodat je kunt voldoen aan regel 1 van CrossFit: altijd praten over CrossFit! 😉

Kleedkamers en douches

Bereid jezelf voor op de workout in onze ruime kleedkamers. En fris jezelf na afloop op in onze individuele douchehokjes.

Geweldige community

Het beste aan CrossFit Gold Pact is onze geweldige community. We hebben samen lol en verwelkomen iedereen die zich bij ons aan wil sluiten!

Schrijf je in voor een gratis proefles

Ontdek onze community door je in te schrijven voor een gratis proefles (je zit nergens aan vast). We kijken er naar uit je te verwelkomen! 

Onze proeflessen zijn geschikt voor zowel nieuwe als ervaren CrossFit atleten. 

Drop-in

Ben je een ervaren CrossFit atleet? En ben je op zoek naar een eenmalige Gold Pact ervaring? 

Gold Pact Merchandise

Onze nieuwe collectie t-shirts en crop tops is gemaakt met 100% gecertificeerd organische materialen. Zelfs het borduurdraad en de inkt zijn gemaakt van natuurvriendelijke materialen. 

Samen met onze partner Katoenfabriek