Lesaanbod

Of je nou op zoek bent naar een leuke manier om fit te worden of kracht op te bouwen. Bij CrossFit Gold Pact vindt je de juiste les om jouw doel te bereiken. Bekijk ons lesaanbod en schrijf je in! 

Workout of the day (WOD)

60 MINUTEN

Werk aan je uithoudingsvermogen in een uitdagende dagelijkse workout.

Onze WODs zijn geprogrammeerd om uitdagend te zijn voor zowel nieuwe als ervaren CrossFit atleten. De coach kan je helpen het niveau van de les aan te passen zodat je op een veilige manier uitgedaagd wordt. 

Tijdens de WOD werk je aan het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Ook focussen we op het ontwikkelen van vaardigheden zoals gymnastics, olympisch liften en krachttraining. Onze dagelijkse programmering is altijd gevarieerd 

Ben je nieuwsgierig naar de sfeer bij Gold Pact en wil je graag eens de WOD proberen? Schrijf je in voor een gratis proefles!

Olympisch liften (OLY)

60 MINUTEN

Liften als een Olympiër? Hier verbeter je je techniek en kracht op de Clean & Jerk en de Snatch. 

Deze les helpt je beter te worden met de barbell en met het een perfect uitvoeren van je lifts.

Iedere les staat een andere techniek of beweging centraal en zul je onder begeleiding leren beter te bewegen. Hierdoor verbetert niet alleen je techniek, maar zul je ook sterker worden!  

De les bestaat uit een uitgebreide warming-up om jouw lijf klaar te maken voor het zware werk. We behandelen de Clean & Jerk of de Snatch en zullen daarbij uitgebreid de techniek doorlopen. Na de techniek gaan we echt aan de slag en lekker veel liften! 

WOD XL

60 - 120 MINUTEN

Voor de ervaren atleet die zichzelf net even verder wilt pushen! 


Ben je bekend met alle CrossFit bewegingen en wil je jezelf meer uitdagen? Sluit je aan bij onze Compete les en kijk hoe jij ervoor staat! 

Tijdens deze workout volgen we de gehele CompTrain programmering inclusief de ‘beyond the 60’. 

Een les kan beginnen met Olympisch Liften + Kracht gevolgd door Gymnastics skills en de Workout of the Day.  

Heb je de ambitie om mee te doen met wedstrijden? Schrijf je dan vooral in voor deze les!  

Yoga

60 MINUTEN

Beter bewegen door je lichaam en geest los en soepel te maken.

In deze les gaan we op zoek naar een open en vrije lichaam en geest. Je doorloopt een reeks stretches en meditatieoefeningen met een ervaren coach.

Het losmaken van je lichaam helpt blessures te voorkomen en verbetert het vermogen van het lichaam om te herstellen na een training. Dit maakt het een uitstekende aanvulling op elk CrossFit trainingsschema. Deze les werkt goed direct na een andere training om af te koelen, of als een op zichzelf staande herstelsessie.

Open Gym

60 MINUTEN

Zonder begeleiding werken aan je skills. 

Tijdens de Open Gym kun je zonder begeleiding werken aan je skills. Je staat vrij om zelf een workout samen te stellen of de workout van de dag te volgen.

Ook kun je de Open Gym gebruiken om je dagelijkse workout uit te breiden met ‘Beyond the 60’ (deze extra programmering is ideaal voor de gevorderde atleet). Deze extra uitdaging is afgestemd op de CompTrain programmering.

De Open Gym is te vinden op ons rooster en is beschikbaar tijdens lesuren, maar ook vaak overdag. De Coaches die er op dat moment zijn denken graag met je mee!

CrossFit voor kids

60 MINUTEN

Een leuke en speelse manier om je kids te laten bewegen! 

Is je kind altijd actief en aan het spelen? Of ben je juist op zoek naar een manier om je kind te helpen actiever te zijn en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen? Gold Pact introduceert een leuke wekelijkse les voor kinderen en tieners.

Het is van belang dat kinderen voldoende blijven bewegen. Dit begint al op jonge leeftijd is is nog steeds toepasbaar naarmate ze ouder worden. Door met een speelse manier de sport CrossFit te benaderen en over te brengen op de kinderen, hebben ze plezier in het sporten en worden ze direct getraind op goed en veilig bewegen. 

Onze kids lessen worden gegeven door onze enthousiaste en gecertificeerde coaches. Hiermee zorgen we voor een veilige en leuke omgeving voor je kind.

Neem contact met ons op voor meer informatie, een eerste kennismaking, of kom eens kijken terwijl de CrossFit Kids-les bezig is! 

Specials!

60 MINUTEN

Toffe workouts en evenementen als aanvulling op het dagelijkse programma. 

Op feestdagen of met speciale gelegenheden organiseren we bijzondere workouts voor onze community. Denk hierbij aan een Marathon Rotterdam event, een Team WOD, een oliebollen run, Hero-WODs of speciale uitdagingen om je uithoudingsvermogen te testen. We beloven dat je het sowieso naar je zin gaat hebben!

Houd het rooster in de gaten om op de hoogte gehouden te blijven van onze specials. Leden krijgen van ons bericht wanneer er nieuwe specials worden gepland.

Personal training

30 - 60 MINUTEN

1-op-1 begeleiding om je te helpen je doelen te bereiken. 

Of je nu wil beginnen met CrossFit en eerst een aantal prive lessen wilt volgen, of als ervaren atleet je backsquat wil verbeteren, een technische vraag hebt of je conditie wil verbeteren, het kan allemaal! 

Ons Personal Training aanbod begint altijd met een intake waarin we jouw doelen en vragen doornemen.

Jouw coach maakt vervolgens een plan en neemt deze met je door, hierna begin je aan jouw traject om jouw doelen te behalen! 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Gymnastics

60 MINUTEN

Je gymnastics skills trainen onder begeleiding van een coach.

Onder begeleiding van een ervaren gymnastic coach nemen wij je in deze training mee door de verschillende gymnastics technieken en zorgen we ervoor dat je de bewegingen zelf goed kunt uitvoeren. 

Gedurende een aantal lessen zal je gaan opbouwen in moeilijkheidsgraad en steeds toewerken naar een bepaalde beweging. Of dat nou een Pull-Up-variant, een Muscle-Up of Handstand Walk, alles komt voorbij!

Functionele krachtopbouw

60 MINUTEN

Functionele krachtopbouw om je spieren gerichter te trainen

In dit uur ligt de focus op hogere gewichten en het gerichter trainen van bepaalde spiergroepen. De focus ligt hierbij op spieren die je normaal gesproken niet zo snel zou trainen, maar die wel hard nodig zijn voor de uitvoer van andere bewegingen. Een voorbeeld hiervan is het trainen van je schouders, biceps, triceps en rugspieren en het positieve effect dat dit heeft op je Pull-Ups.

Iedereen kan deelnemen aan deze lessen.

 

CrossFit Legends (~55+)

60 MINUTEN

Ons beweegaanbod met een lagere intensiteit, speciaal gericht op mensen die vitaal willen worden of willen blijven! Deze gezellige groep maakt bewegen leuk en sociaal! 

Workout tracks

Bij onze dagelijkse workouts bieden we 3 tracks aan, gebaseerd op je doelen. Deze tracks zijn niet afhankelijk van wat je op dit moment al kunt, maar juist bedoelt om te kijken naar wat je wilt bereiken. Binnen elke track kan uiteraard nog geschaald worden naar een niveau dat bij je past. 

Schrijf je in voor een gratis proefles

Ontdek onze community door je in te schrijven voor een gratis proefles (je zit nergens aan vast). We kijken er naar uit je te verwelkomen! 

Onze proeflessen zijn geschikt voor zowel nieuwe als ervaren CrossFit atleten. 

Drop-in

Ben je een ervaren CrossFit atleet? En ben je op zoek naar een eenmalige Gold Pact ervaring?