bring a friend week

22 - 27 januari 2024

Wil jij je beste vriend* ook verslaafd maken aan CrossFit? Pak je agenda er maar bij, want onze eerste bring-a-friend week is hier! Deze week kunnen jij en je vriend(in) alles ervaren wat Gold Pact te bieden heeft, maar dan samen. Verwacht uitdagende workouts, leuke team en buddy challenges en extra focus op de juiste techniek en vorm. 

* of je huisgenoot, vriendje, vriendinnetje buurman, moeder, manager... wij discrimineren niet :D 

Instapniveau

Tijdens de bring-a-friend week staan er bewegingen en workouts op het programma die minder technische vaardigheid en ervaring vereisen. Zo zorgen we voor een veilige omgeving voor iedereen om te proberen en te slagen! Maar maak je geen zorgen, de workouts zullen je zeker blijven uitdagen en laten zweten (zelfs als je meer ervaring hebt). 

5 gratis credits

De spelregels zijn eenvoudig: van maandag 22 januari tot en met zaterdag 27 januari krijgt je vriend 5 credits die te gebruiken zijn voor elke reguliere WOD (workout of the week). Je vriend schrijft zichzelf in via SportBit en kan zich via de app inschrijven voor de lessen. 

Extra focus op techniek en vorm

We verhogen het aantal deelnemers voor elke WOD. Dit betekent dat meer leden hun vriend kunnen meenemen naar hun favoriete workouts. Dit zal echter niet ten koste gaan van de focus op techniek en vorm!

Team en buddy workouts

We programmeren meer team en buddy workouts. Zo heb je meer kans om samen met je vriend te sporten. Ook denken we dat het motiverende effect van de community zo extra goed zichtbaar wordt! 

Hoe kun je meedoen?

Vraag je vriend zich op deze pagina te registreren via onderstaande knop. Hier maken ze een SportBit account en kunnen ze direct de gratis bring-a-friend strippenkaart claimen.