CrossFit Legends: voor de sociale sporter die vitaal wil blijven!

Zoek je een gezellige manier om actief en vitaal te blijven? Bij CrossFit Gold Pact kun je terecht voor een uitdagende en leuke groepsles, speciaal bedacht voor mensen van 55 jaar en ouder: CrossFit Legends! Naast de uitdagende inhoud van de lessen, zal het sociale aspect je extra motiveren om terug te komen. Die kop koffie na afloop smaakt nóg beter nadat je lekker bewogen hebt!

Wat kun je van ons verwachten?

Professionele begeleiding

Onze deskundige coaches staan klaar om je uitgebreid te begeleiden met alle bewegingen. Of je nu beginner bent of regelmatig beweegt, bij ons ben je op de juiste plek!

Uitgebreide en gevarieerde lessen

Iedere les is speciaal samengesteld om uitdagend te zijn voor mensen van ieder niveau. De intensiteit is lager dan bij reguliere CrossFit lessen en we besteden extra aandacht aan een veilige uitvoering van alle bewegingen.

Heerlijke koffie

Na afloop van de les kun je nog even lekker napraten in ons Community Café de “reCOFFEEry”. We verkopen heerlijke Man Met Bril koffie, gezonde shakes en een variërend aanbod snacks.

Sociale en motiverende community

Wat Gold Pact bijzonder maakt, is de goede sfeer en hechte groep sporters. Wij geloven dat een fijne omgeving om te bewegen en te socialiseren, ervoor zal zorgen dat je met plezier komt bewegen en je terug blijft komen!

Deskundige begeleiding door ervaren coaches

Ons coachteam staat klaar om je te helpen alle oefeningen veilig en goed uit te voeren! 

Schrijf je in voor een gratis proefles (en koffie)

Tijdens je gratis proefles ontdek je of CrossFit Legends je bevalt. De eerste koffie krijg je van ons!

10 strippenkaart

Alleen geldig voor CrossFit Legends lessen. Je kunt de strippenkaart online kopen (door middel van automatische incasso). Of bij Gold Pact (met pin of cash). 

€ 99 voor 10 lessen