Personal training bij CrossFit Gold Pact: jouw volgende stap naar een gezond leven.

Wil je graag wat gewicht verliezen? Of ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding op kracht op te bouwen? Personal training bij Gold Pact is er voor jou.

Begin nu met personal training met een op jou afgestemd individueel programma, of in een kleine groep. Je kunt er ook voor kiezen om de voordelen van een persoonlijk trainingsprogramma te combineren met het plezier van een wekelijkse CrossFit groepsles met onze gecombineerde abonnementen. 

Wat kun je van ons verwachten?

Individuele coaching

Met persoonlijke begeleiding leer je te bewegen met de juiste vorm en techniek. Dit helpt blessures te voorkomen en prestaties te verbeteren.

Oefeningen op maat

We stellen met jou een trainingsprogramma samen dat past bij je doelstellingen, levensstijl en huidige fitnessniveau. We houden je vooruitgang nauwlettend in de gaten en passen het trainingsplan zo nodig aan om ervoor te zorgen dat je resultaten blijft zien.

Motivatie & support

Personal training zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om je te blijven blijven inzetten voor je fitnessdoelen. Onze trainers ondersteunen je om een veerkrachtige mentaliteit op te bouwen.

Totaalaanpak

Gezond leven doe je niet alleen in de sportschool. Wij helpen je met het maken van gezondere keuzes in je dagelijks leven. Het is misschien niet altijd gemakkelijk, maar het is absoluut de moeite waard!

Deskundige begeleiding door ervaren coaches

Alle onze personal trainers hebben een unieke set vaardigheden die jou kunnen helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken. Op basis van jouw doelstellingen koppelen wij je aan de trainer waarvan wij denken dat die jou het beste kan helpen. 

Tarieven

Wij bieden programma's op maat voor individuen of kleine groepen. Daarnaast hebben we abonnementen voor personal training in combinatie met 1 of 2 groepslessen per week. 

Personal training

Programma op maat

Afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en wensen

Samen met uw persoonlijke trainer bepaal je de frequentie en duur van de coaching. Opties zijn privé sessies van 30-60 minuten en sessies met een kleine groep. Neem contact op voor meer details!

€55 - €70 per sessie*

* Prijsindicatie voor een individuele sessie

Personal training + CrossFit

Lidmaatschap

2 x personal training
+
1 x groepsles

Elke week krijg je twee persoonlijke trainingssessies. Daarnaast krijg je 1 credit per week om deel te nemen aan een groepsles.

€ 130 per week

Lidmaatschap

1 x personal training
+
2 x groepsles

Elke week krijg je een persoonlijke trainingssessie. Daarnaast krijg je 2 credits per week om deel te nemen aan groepslessen.

€ 85 per week

Aanmelden voor een gratis kennismaking

We nodigen je uit voor een gratis kennismaking om je te helpen je doelen te bepalen en je programma op te starten. Vul dit formulier in en we helpen je graag op weg!