Over CrossFit

CrossFit gaat over meer dan alleen sporten. Het gaat ook over onderdeel zijn van een sterke en aanmoedigende community. Sommige mensen noemen het zelfs een manier van leven. 

Workouts zijn gebaseerd op functionele bewegingen, zijn altijd anders. De intensiteit is altijd hoog, maar ook afhankelijk van de atleet en diens doelen. De workouts zijn geschikt voor atleten van ieder niveau.

De CrossFit community maakt het leuk en uitdagend om met ons te trainen. Vele langlopende vriendschappen zijn ontstaan door CrossFit.

The lifestyle die met CrossFit geassocieerd wordt zorgt dat je van de bank af komt en dat je gezonder gaat leven. De combinatie van voeding en beweging zorgen ervoor dat je fitter wordt en langer gezond blijft.

noun_workout_2959988Created with Sketch.

ALTIJD GEVARIEERD

Verschillende workouts iedere dag. CrossFit workouts zijn toegespitst op het individu.

noun_Warning_103707Created with Sketch.

FUNCTIONELE BEWEGINGEN

CrossFit past effectieve en efficiënte oefeningen toe die lijken op bewegingen die je in het dagelijks leven ook gebruikt.

noun_sprint_64308Created with Sketch.

HOGE INTENSITEIT

CrossFit workouts zijn variërend in niveau om zo het individu zoveel mogelijk uit te dagen. Dit verbetert je fitheid op een veilige manier.

Alle rechten voorbehouden CrossFit, Inc. Ga naar crossfit.com/about voor meer informatie over CrossFit. 

Schrijf je in voor een gratis proefles

Ontdek onze community door je in te schrijven voor een gratis proefles (je zit nergens aan vast). We kijken er naar uit je te verwelkomen! 

Onze proeflessen zijn geschikt voor zowel nieuwe als ervaren CrossFit atleten. 

Drop-in

Ben je een ervaren CrossFit atleet? En ben je op zoek naar een eenmalige Gold Pact ervaring?