Direct aan de slag!

CrossFit Gold Pact biedt gevarieerde trainingen aan, met professionele begeleiding, en een gedreven en inclusieve community. Dat allemaal in een ruime en fijne ruimte.  

Ben jij er klaar voor om fitter en sterker te worden? Doe een gratis proefles met ons mee om het zelf te ervaren!

Gratis proefles

GoldPact background image

Schrijf je in voor een gratis proefles

In onze state-of-the-art box

Atleten van elk fitness level zijn welkom. Er is altijd een coach aanwezig om je te begeleiden. Als je een proefles met ons mee doet, zorgen we ervoor dat we alle basics aan je uitleggen!

Ben je geïnteresseerd om een proefles met ons mee te doen?

Wat kun je verwachten van je eerste les?

CrossFit workouts zijn variëren constant en bestaan uit functionele bewegingen waarbij je je hele lichaam aan het werk zet. De trainingen hebben één ding gemeen: ze worden uitgevoerd onder hoge intensiteit. Hoge intensiteit is relatief voor iedereen die de workout doet en onze coaches zorgen ervoor dat jij onder de juiste intensiteit traint. 

Introductie

Voordat de training start zullen we onze faciliteit aan je laten zien. We willen kort met je praten over je huidige fitnessniveau, je (trainings-)doelen en hoe we je kunnen helpen deze doelen te behalen. 

De bewegingen leren

Gedurende de training zullen we zorgvuldig alle bewegingen uitleggen en ervoor zorgen dat je het kan aanpassen aan jouw eigen niveau. Voel je vrij om vragen te stellen tijdens de les. Zorg ervoor dat je een fles water meeneemt, eventueel een handdoek en dat je soepele en lichte kleding aandoet, geschikt om in te trainen.

Schrijf je in voor een abonnement

Ben je eerder bij ons geweest (met bijvoorbeeld een proefles), of ben je een ervaren CrossFit atleet? Schrijf je dan direct in voor een abonnement bij CrossFit Gold Pact. Volg deze 3 stappen om onderdeel te worden van onze community! Als je een proefles hebt gedaan, kan je het makkelijkst de link onderaan de bevestigingsmail van je proefles gebruiken.

Stap 1

Download SportBit Manager

We gebruiken SportBit Manager voor het betalen en beheren van je abonnement. Ook gebruik je deze app om de dagelijkse workout te bekijken, in te schrijven voor alle workouts en events en het optioneel delen van je score. 

Stap 2

Registreer je account

Aanmelden kost je niet meer dan 2 minuten. Gebruik tijdens het registreren locatie 'Gold Pact' om je aan te sluiten bij onze box.

Stap 3

Vul je betaalgegevens aan en kies een abonnement of rittenkaart

In de app kies je voor betaling met automatische incasso of voor een vooraf betaalde rittenkaart. 

Wil je meer over ons te weten komen?

Over ons

Wij zijn gedreven, inclusief en trots. Lees meer over ons team en de faciliteiten in onze box.

Lesaanbod

Bekijk ons volledige lesaanbod en kies de les die past bij jouw persoonlijke doelen.

Rooster

Bekijk ons rooster om te zien wanneer je favoriete les beschikbaar is en schrijf je direct in!

Lidmaatschappen

Bekijk onze verschillende type lidmaatschappen. Ben je student? Dan krijg je bij ons korting.

Veelgestelde vragen

Zeker niet! CrossFit draait erom dat je sterk, fit en gezond wordt, ongeacht je huidige fitnessniveau. Of je nou al meerdere jaren deze sport beoefend, of voor het eerst sinds jaren weer gaat bewegen, bij ons kan je altijd mee doen.

Elke les in ons rooster wordt geleid door een gekwalificeerde coach. Het is de taak van de coach om met andere bewegingen te komen indien het nodig is vanwege je blessure, zodat je gewoon mee kan doen aan de lessen. 

Als je een hele specifieke blessure hebt en je wil dat eerst met ons bespreken, stuur ons dan een bericht zodat we je beter kunnen helpen met je vragen.

Bezoek onze lessen & rooster pagina voor meer informatie!