Welkom bij CrossFit Gold Pact

Plan je gratis proefles in

Welkom bij jouw volgende sportieve uitdaging. Wij helpen jou met het behalen van je doelen door je te motiveren een gezondere levensstijl aan te leren waarin bewegen centraal staat. Onze community staat voor je klaar! Ben jij klaar om verslaafd te raken aan CrossFit?

Redenen waarom je voor Gold Pact moet kiezen

Alle fitnessniveaus zijn welkom

Of je nou een doorgewinterde atleet bent, of net begint aan je fitnessreis. Bij ons kun je terecht om fit te worden en te blijven en het maximale uit je sportmoment te halen.

Open en inclusieve cultuur

Binnen CrossFit Gold Pact heerst een cultuur van openheid waarin leden zichzelf kunnen zijn. We verwelkomen leden van diverse achtergronden, levensovertuigingen en identiteiten met open armen.

Persoonlijke coaching

Onze toegewijde coaches bieden individuele begeleiding om leden te helpen hun volledige potentieel te bereiken. We helpen met de juiste uitvoering van alle oefeningen en passen de oefeningen waar nodig aan naar je niveau.

Gevarieerde oefeningen met hoge intensiteit

Met CrossFit ontwikkel je algemene fitheid door middel van constant variërende, functionele bewegingen, uitgevoerd op een hoge intensiteit.

Meetbare en zichtbare progressie

Wij moedigen het bijhouden van prestaties en vooruitgang aan. Door je voortgang te meten, zoals het verhogen van gewichten of het verbeteren van je tijd in bepaalde workouts, blijf je gemotiveerd en zie je de resultaten van je inspanningen.

Veel soorten lessen en specials

Met een breed scala aan workouts en verdiepende lessen, is er voor ieder wat wils. En door ons flexibele en uitgebreide rooster kun je altijd terecht voor een workout. Onze speciale programma's voor doelgroepen zoals 55+ en kinderen maken ons aanbod compleet.

Ruime sportschool met veel faciliteiten en bewegingsvrijheid

Je kunt bij ons comfortabel en effectief aan je fitnessdoelen werken. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van onze genderneutrale toiletten en afgesloten douches.

Sterke en gezellige gemeenschap

CrossFit Gold Pact is een plek waar leden elkaar aanmoedigen en samen streven naar continue verbetering en persoonlijke prestaties. Na de training kun je in ons gezellige community cafe genieten van een goede bak Rotterdamse koffie en de banden met medeleden versterken. De community is niet alleen gezellig, het zorgt er ook voor dat je terug blijft komen.

Wat kun je verwachten van je eerste les bij Gold Pact?

Sporters van ieder niveau zijn bij ons welkom. Je kunt ervoor kiezen om een dagelijkse workout (WOD) of yogales gratis te proberen.

Om te beginnen laten we graag alle voorzieningen van Gold Pact zien. Daarna doe je mee aan een WOD (workout of the day) of yogales. De coach legt kort alle bewegingen uit aan de groep en zal een gezamenlijke warming up doen. Daarna ga je aan de slag! Zorg wel dat je een flesje water mee neemt en kleding draagt die geschikt zijn voor een workout met hoge intensiteit! 

Lesaanbod

Geweldige community

Het mooiste aan Gold Pact vinden wij de diverse community die altijd klaar staat om nieuwe mensen te verwelkomen. Onderdeel zijn van deze gedreven community is de ultieme motivatie om aan een gezonder leven te beginnen (en het vol te houden!). 

Vakkundige en ervaren coaches

Iedere les wordt begeleid door een ervaren coach. Naast dat we ernaar streven om iedere workout zo uitdagend mogelijk te maken, letten we ook goed op hoe iedereen zo veilig mogelijk kan bewegen. Onze coaches kunnen je ook helpen om bewegingen af te stemmen op jouw persoonlijke fitness niveau. 

reCOFFEEry community cafe

Of je nou op zoek bent naar een oppepper voor je workout, of juist wilt ontspannen na afloop. Wij serveren het beste kopje koffie van Rotterdam in ons reCOFFEEry cafe. En hebben we al gezegd dat we maandelijks verschillende social events en speciale workouts organiseren?

Klaar om Gold Pact te ervaren?

Wil je meer over ons te weten komen?

Over ons

Wij zijn gedreven, inclusief en trots. Lees meer over ons team en de faciliteiten in onze box.

Lesaanbod

Bekijk ons volledige lesaanbod en kies de les die past bij jouw persoonlijke doelen.

Rooster

Bekijk ons rooster om te zien wanneer je favoriete les beschikbaar is en schrijf je in!

Lidmaatschappen

Bekijk onze verschillende type lidmaatschappen. Ben je student? Dan krijg je bij ons korting.

Veelgestelde vragen

Onze lessen beginnen altijd met een goede warming up oefening en een uitgebreide instructie. Deze instructie zorgt voor de juiste scaling en uitvoering van elke oefening. Hierdoor is elke les geschikt voor zowel starters als ervaren CrossFit atleten. Iedereen is welkom in onze box!

Zeker niet! CrossFit draait erom dat je sterk, fit en gezond wordt, ongeacht je huidige fitnessniveau. Of je nou al meerdere jaren deze sport beoefend, of voor het eerst sinds jaren weer gaat bewegen, bij ons kan je altijd mee doen.

Elke les in ons rooster wordt geleid door een gekwalificeerde coach. Het is de taak van de coach om met andere bewegingen te komen indien het nodig is vanwege je blessure, zodat je gewoon mee kan doen aan de lessen. 

Als je een hele specifieke blessure hebt en je wil dat eerst met ons bespreken, stuur ons dan een bericht zodat we je beter kunnen helpen met je vragen.

Bezoek onze lessen & rooster pagina voor meer informatie!

Naast onze kleine groepslessen bieden we ook privé sessies aan met onze coaches. Stuur ons gerust een berichtje op info@goldpact.nl als je meer wilt weten over de beschikbaarheid en prijzen.