Welkom bij CrossFit Gold Pact

Plan je gratis proefles in

Welkom bij jouw volgende sportieve uitdaging. Wij helpen jou met het behalen van je doelen door je te motiveren een gezondere levensstijl aan te leren waarin bewegen centraal staat. Onze community staat voor je klaar! Ben jij klaar om verslaafd te raken aan CrossFit?

September deal: 40% korting op je eerste maand!

Profiteer van onze ongelofelijke septemberdeal en krijg 40% korting op je eerste maand bij ons! Dit is de perfecte kans om na de vakantie weer in vorm te komen. Geldig voor alle 3-keer-per-week en onbeperkte abonnementen met een startdatum in september 2023. 

Wil je een gratis week CrossFit ervaren?

Schrijf je in voor de bring-a-friend week: Maandag 29 mei tot en met zondag 4 juni.Tijdens deze week kun je van ons 5 gratis credits die je kunt gebruiken voor iedere Workout of the Day die jij maar wilt. We letten deze week extra op de techniek zodat ook beginners goed mee kunnen doen. Ook programmeren we extra team en buddy workouts zodat je de community kunt leren kennen!

Ken je niemand bij Gold Pact? Geen probleem! Dan ben je deze week onze vriend :)

bring a friend week

Gratis proefles

Sporters van ieder niveau zijn bij ons welkom. Je kunt ervoor kiezen om een dagelijkse workout (WOD) gratis te proberen.


Gratis Workout of the Day (WOD)

Schrijf je in voor de Workout of the Day om de energie van CrossFit en onze community te ervaren. Iedere klas wordt begeleid door een coach. Ook zorgen we dat we alle basisbewegingen uitgebreid toelichten tijdens de workout.

Wat kun je verwachten van je eerste les?

In de 15 minuten voor de les begint laten we graag Gold Pact aan je zien. Daarna doe je mee aan een WOD (workout of the day). De coach legt kort alle bewegingen uit aan de groep en zal een gezamenlijke warming up doen. Daarna ga je aan de slag! Zorg wel dat je een flesje water mee neemt en kleding draagt die geschikt zijn voor een workout met hoge intensiteit! 

Gratis CrossFit introductiecursus

🗓️ Volgende datum: zaterdag 2 december - 12:00

🏋️‍♀️ CrossFit basisbewegingen
Onze ervaren trainers begeleiden je door de fundamentele bewegingen die de basis van CrossFit vormen. Van squats tot lifts, we leren je de technieken om deze oefeningen veilig en effectief uit te voeren.

📚 Lestypes
Wil je graag meer weten over de verschillende type lessen die we aanbieden? Tijdens de introductiecursus lichten we alle lessen kort toe, van WOD's (Workout of the Day) tot specialistische lessen. Met deze kennis kun jij aan de slag om een divers trainingsprogramma samen te stellen.

Gratis koffie
Maar wacht, er is meer! Geniet van een gratis kopje koffie voor of na je sessie. Naast dat dit een geweldige kans is om te socializen of vragen te stellen, kun je zo ook onze gezellige CrossFit gemeenschap leren kennen.

Leer de basis met onze introductiecursus

Heb je nog nooit CrossFit gedaan en wil je liever wat meer informatie over de sport en alle veelvoorkomende bewegingen? Schrijf je in voor de speciale introductiecursus en we nemen je mee naar de basis. 

We doorlopen en oefenen alle basisbewegingen van CrossFit en geven je een eerste indruk van hoe een dagelijkse workout eruit ziet. 

We raden deze cursus aan voor iedereen die nog nooit CrossFit heeft gedaan. Ben je recentelijk lid geworden van Gold Pact en heb je ook interesse om de cursus te volgen? Stuur ons dan even een berichtje! 

Datum volgt binnenkort

Intro to CrossFit course

Gratis

In 60-90 minuten leggen we alle basis bewegingen uit. Ook leggen we de structuur van een workout uit.

We raden deze cursus aan voor alle beginnende CrossFitters.

Lesaanbod

Waarom trainen bij Gold Pact?

Geweldige community

Het mooiste aan Gold Pact vinden wij de diverse community die altijd klaar staat om nieuwe mensen te verwelkomen. Onderdeel zijn van deze gedreven community is de ultieme motivatie om aan een gezonder leven te beginnen (en het vol te houden!). 

Vakkundige en ervaren coaches

Iedere les wordt begeleid door een ervaren coach. Naast dat we ernaar streven om iedere workout zo uitdagend mogelijk te maken, letten we ook goed op hoe iedereen zo veilig mogelijk kan bewegen. Onze coaches kunnen je ook helpen om bewegingen af te stemmen op jouw persoonlijke fitness niveau. 

reCOFFEEry community cafe

Of je nou op zoek bent naar een oppepper voor je workout, of juist wilt ontspannen na afloop. Wij serveren het beste kopje koffie van Rotterdam in ons reCOFFEEry cafe. En hebben we al gezegd dat we maandelijks verschillende social events en speciale workouts organiseren?

Fysiotherapie

Dit is Jurfysio, onze in-house fysiotherapeut. Jurryt is een enthousiaste CrossFit atleet én gecertificeerde fysiotherapeut. Maak een afspraak in zijn praktijk om eerdere blessures te bespreken of wanneer je hulp nodig hebt om toekomstige problemen te voorkomen! 

Bekijk zijn website voor meer informatie en zijn tarieven. 

Klaar om Gold Pact te ervaren?

Wil je meer over ons te weten komen?

Over ons

Wij zijn gedreven, inclusief en trots. Lees meer over ons team en de faciliteiten in onze box.

Lesaanbod

Bekijk ons volledige lesaanbod en kies de les die past bij jouw persoonlijke doelen.

Rooster

Bekijk ons rooster om te zien wanneer je favoriete les beschikbaar is en schrijf je in!

Lidmaatschappen

Bekijk onze verschillende type lidmaatschappen. Ben je student? Dan krijg je bij ons korting.

Veelgestelde vragen

Onze lessen beginnen altijd met een goede warming up oefening en een uitgebreide instructie. Deze instructie zorgt voor de juiste scaling en uitvoering van elke oefening. Hierdoor is elke les geschikt voor zowel starters als ervaren CrossFit atleten. Iedereen is welkom in onze box!

Zeker niet! CrossFit draait erom dat je sterk, fit en gezond wordt, ongeacht je huidige fitnessniveau. Of je nou al meerdere jaren deze sport beoefend, of voor het eerst sinds jaren weer gaat bewegen, bij ons kan je altijd mee doen.

Elke les in ons rooster wordt geleid door een gekwalificeerde coach. Het is de taak van de coach om met andere bewegingen te komen indien het nodig is vanwege je blessure, zodat je gewoon mee kan doen aan de lessen. 

Als je een hele specifieke blessure hebt en je wil dat eerst met ons bespreken, stuur ons dan een bericht zodat we je beter kunnen helpen met je vragen.

Bezoek onze lessen & rooster pagina voor meer informatie!

Naast onze kleine groepslessen bieden we ook privé sessies aan met onze coaches. Stuur ons gerust een berichtje op info@goldpact.nl als je meer wilt weten over de beschikbaarheid en prijzen.